Bel me gerust: 06-26308936
Selecteer een pagina

Wat anderen over mij schrijven

Individuele reflectie:

“Ze maakte me dusdanig bewust van mijn eigen patronen, dat ik in staat was om deze te veranderen”

Toen mijn relatie zich in zwaar weer bevond, raakte ik in gesprek met Natasja. Ik merkte dat het allemaal niet zo lekker ging tussen ons, maar kon de vinger er niet opleggen. Natasja kwam al gauw tot de kern en liet me inzien hoe ik me liet leiden door angst. Ze maakte me dusdanig bewust van mijn eigen patronen, dat ik in staat was om deze te veranderen. Waar ik me eerder benauwd en verst(r)ikt voelde, ervoer ik ineens rust en ruimte. In mezelf én in mijn relatie. Heel soms komen de angstgedachten nog terug. Het verschil is dat ik me hier nu bewust van ben en ik daardoor weet hoe ik ermee om kan gaan.

Anke

Individuele reflectie:

“als een spiegel reflecteert Natasja me op een hele warme en respectvolle manier”

Sinds kort ben ik op innerlijke reis gegaan samen met mijn reismaatje Natasja. Samen op avontuur, samen praten en we zien wel wat we tegenkomen onderweg. Ik zie geen horizon in de verte. Zelfs met de verrekijker niet, maar dat hoeft gelukkig ook niet. Deze reis samen met Natasja is een mooie investering waar ik veel voor terugkrijg. Ondanks dat ik nu nog midden in mijn proces zit kan ik nu al zeggen dat Natasja een hele fijne invloed op mij heeft. Vanaf het begin af aan voelt zij voor mij heel vertrouwd en ik voel me erg thuis bij haar. Ze voelt een hoop aan en als een spiegel reflecteert Natasja me op een hele warme en respectvolle manier. Ze zorgt ervoor dat je zaken in een ander perspectief gaat zien, waardoor je met een andere blik naar jezelf gaat kijken. Je ‘wordt wakker’ in je eigen lichaam. Een mooier cadeau voor jezelf zou ik niet kunnen bedenken.

Marten

GROEPSreflectie:

’Bij Natasja heb ik ervaren dat kwetsbaar zijn juist een kracht is”

Ik heb Natasja ontmoet tijdens mijn cursus Human Design. Ik heb haar ervaren als een heel open, krachtig en sensitief mens. Alleen al door haar aanwezigheid wist ze haarfijn wat er speelde in de groep. Ze wist dit op een goeie manier terug te koppelen aan de groep. Haar eigen openheid maakt het makkelijker om je open te stellen. Bij Natasja heb ik ervaren dat kwetsbaar zijn juist een kracht is. Die dag heb ik ook ervaren dat ze echt voor/namens de groep spreekt en dat iedereen dat heel positief oppakt. Dit zorgde dan ook voor verandering. De volgende cursusdag waren deze veranderingen al zichtbaar: iedereen deed mee en iedereen kon zijn inbreng doen. Er was geen autoriteit. Het was meer gelijkwaardig en we deden het meer samen, met elkaar.

Monique

Individuele reflectie:

“Ze deed het op een neutrale manier, zonder oordeel.”

Ik liep al een tijdje met het idee rond dat ik me meer bewust wilde worden, hierin verder wilde komen. Ik wist alleen niet goed hoe. Het contact met Natasja heeft me hierbij geholpen. Het voelde zo fijn dat er iemand was die me gewoon begreep. Een luisterend oor die me wel het één en ander terug gaf over mijn doen en laten. Ze deed dit op een neutrale manier, zonder oordeel. Na een aantal gesprekken merkte ik hoe het me bewust en onbewust veranderde. Ik zie Natasja als een persoon die je weer vertrouwen geeft in jezelf en je eigen kunnen.

Het feit dat de sessies telefonisch waren, vond ik heel fijn. Het is praktisch, omdat ik er nu niet voor hoefde te rijden. Het kostte me geen extra tijd. Een bijkomend voordeel is dat ik in mijn eigen omgeving meer mezelf ben dan wanneer ik naar een ‘vreemde’ plek ga. Uiteraard was het wel even wennen dat ik contact met iemand had die ik nog nooit gezien of gesproken had. Natasja gaf mij gelijk een vertrouwd gevoel.

Shirley

Als reflector

laat ik je ervaren hoe het voelt als je anders naar kwesties kijkt

Open WhatsApp
Heb je een vraag? App me gerust.
Chat met Natasja
👋🏼 Hoi! Wil je meer weten over reflectie en bewustwording?